van der Blom - Bouwadvies

Over ons

Dé specialist voor bouwadvies met passie voor architectuur en een hart voor bouwkunde.
Over ons

Wij zijn, Van der Blom – Bouwadvies, een no-nonsens buro met passie voor architectuur en hart voor bouwkunde. Duidelijke, transparante en heldere communicatie, dat is waar wij in geloven. Door met aandacht te luisteren kunnen wij optimaal inspelen op uw wensen. Want die staan centraal bij alles wat wij doen. Samen kunnen wij iets unieks creëren. Wij zijn graag úw inspiratiebron.


Wij bieden u alle professionele ondersteunende diensten aan die nodig zijn bij uw bouwproject. Wij zijn weliswaar met name gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten van woningen en villa’s voor particuliere opdrachtgevers. Maar ook als u plannen heeft om uw bestaande woning te laten verbouwen en/of uit te breiden kunnen wij u van dienst zijn.


Wij zorgen voor het ontwerp, vragen vergunningen aan, maken de technische werkomschrijving, controleren en begeleiden het bouwproces, geven deskundige adviezen, en zorgen voor efficiënte uitwerkingen met oog voor detail.


Onze visie

Het ontwerpen an sich is slechts één (relatief klein) onderdeel van ons totale dienstenpakket. Een goede, complete, slimme uitwerking, het maken van heldere (en goed uitvoerbare) bouwkundige details, planning, kosten beheersing en coördinatie zijn minstens zo belangrijk én cruciaal voor een succesvol project.


Door te kiezen voor onze dienstverlening zullen wij u te allen tijd met al deze aspecten professioneel van dienst zijn.


“Aandacht voor architectuur, energiezuinigheid en oog voor detail zijn belangrijke (kern)waarden binnen ons buro”


Samenwerken

Integraal samenwerken met alle partijen vinden wij essentieel. Want alleen door samen te werken, komen we tot het beste resultaat. Iedereen heeft zijn eigen expertise, het geheel is meer dan de som der delen. Als sparringpartner staan wij dan ook naast onze opdrachtgevers.


De beste oplossingen

We luisteren geïnteresseerd naar de wensen en behoeften van onze klanten. Wat zijn uw ideeën? Wat vindt u belangrijk? Onze kennis en ervaring zijn daarbij een bron van inspiratie. En door samen de juiste keuzes te maken, komen we tot de beste oplossingen en de mooiste projecten.


Geen gouden bergen, wel goudeerlijk advies

Eerlijk en helder communiceren is de sleutel tot succes. Gouden bergen zullen wij nooit beloven. Wel een goudeerlijk advies. We laten altijd duidelijk weten wat wel en niet mogelijk is. Zo weet u precies waar u aan toe bent.


Betrokkenheid van ontwerp tot oplevering

Vanaf het vormen van het idee tot aan het definitieve ontwerp besteed je als ontwerper veel aandacht en tijd. Bij de realisatie van je ontwerp, de daadwerkelijke bouw, ben je vaak ineens veel minder betrokken waardoor je, omdat een andere partij de bouw-uitvoering doet, de controle verliest. Van der Blom – Bouwadvies wil graag ook nauw betrokken blijven bij de realisatiefase. Want juist dan zijn de details en het bewaken van de esthetische én bouwkwaliteit zo belangrijk!


Wij willen met Van der Blom – Bouwadvies graag iets doen voor haar opdrachtgevers wat veelal niet gebruikelijk is in de branche, maar wat wij wél heel logisch vinden, namelijk het combineren van ontwerp en uitvoering.

 
Lees meer over onze dienstverlening
Top